Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Hertog Albrechtstraat 320 te Grootebroek

    Echt heel erg goed geholpen door Han van Wijk

    “Ben heel erg goed geholpen met goede hulp en uitleg over hoe en wat had zelf geen weet van iets over een huis verkopen dus ben echt heel erg goed geholpen door Han van Wijk van Remax.”

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Henri Dunantstraat 25 te Bovenkarspel

    Contact verliep heel goed en duidelijk zowel via de telefoon, email en WhatsApp. Met WhatsApp was voor ons een groep aangemaakt. Wel zo makkelijk, als er dan ontwikkelingen waren of mededelingen kon dat in 1 keer gecommuniceerd worden.

    Contact verliep heel goed en duidelijk zowel via de telefoon, email en WhatsApp. Met WhatsApp was voor ons een groep aangemaakt. Wel zo makkelijk, als er dan ontwikkelingen waren of mededelingen kon dat in 1 keer gecommuniceerd worden. In aanloop van de verkoop zijn wij goed en duidelijk geïnformeerd over wat we konden verwachten tijdens de verkoop. De presentatie van ons huis op de eigen websi...

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Langeweer 22 te Andijk

    In deze lastige tijd waarin de huizenmarkt toch onvoorspelbaarder wordt gaf Han rust en een goede begeleiding

    In deze lastige tijd waarin de huizenmarkt toch onvoorspelbaarder wordt gaf Han rust en een goede begeleiding en belangrijk, hij was altijd bereikbaar!

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • La Reinelaan 54 te Bovenkarspel

    De presentaties, met geavanceerde technieken, via diverse sites, hebben ertoe geleid dat ons huis snel verkocht was.

    De keuze van de makelaar werd door ons bepaald door de reputatie die de heer van Wijk van Remax in onze regio heeft opgebouwd: een prima makelaar!
    De keuze bleek goed te zijn, ons huis is snel en voor een goede prijs verkocht.
    We zijn en worden(verkoop moet nog bij notaris plaatsvinden) op een professionele begeleid door het team van Wijk van Remax.
    Bij het eerste gesprek kregen we ...

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • De Bouw 130 te Bovenkarspel

    Samengevat, de verkoop was een fijne ervaring.

    De makelaar Han van Wijk heeft een zeer persoonlijke aanpak. Dat voelde meteen goed. Het hele proces en de bij elke stap horende documenten werden helder en in alle rust uitgelegd. De communicatie per telefoon en in een speciaal voor het huis aangemaakte Whatsapp groep was uitstekend. Samengevat, de verkoop was een fijne ervaring.

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Noorder Havendijk 26 te Enkhuizen

    Kortom persoonlijke benadering naar de verkopers maar zakelijk, goed voorbereid en zeker naar de kopers

    Wij hadden een fijn contact met onze makelaar die met ons meedacht. Ook de papieren waren tot in de puntjes geregeld. Het contact verliep tijdens verkoop via een persoonlijke app terwijl als telefonisch of persoonlijk contact gewenst was werd dat ook gerealiseerd. Kortom persoonlijke benadering naar de verkopers maar zakelijk, goed voorbereid en zeker naar de kopers.

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

Naar boven